Tehnologia ne poate schimba viața în bine. Internetul ajută deja milioane de oameni să comunice în timp real. Odată cu dezvoltarea tehnologiei computerizate pe fondul unei economii globalizate se dezvoltă noi oportunitați de afaceri. Într-o lume în care shopping-ul online a devenit o necesitate. Sunt studii care arată că în unele ţări ca Germania şi Japonia procentajul celor care fac cumpărături on-line în mod regulat este de 70%. Din acest shopping on-line toata lumea profită.

Promovare

Promovare
 Metoda Anunturilor
   Ca o afacere online sa aiba succes pe internet,trebue fie promovata.
Pentru a promova o afacere pe internet trebue sas ai un site de prezentare al afcerilor.Promovarea unui site,blog se face prin mai multe,printre care este si metoda anunturilor.

Obiectivul e sa trimiti cat mai multi vizitatori spre site-ul tau.Poti aduce vizitatori pe site,blog prin toate mijloacele posibile, daca ai destula imaginatie poti sa-ti faci publicitate pe internet gratuit. De exemplu poti trimite mesaje pe messenger la toti cei din lista continand adresa site-ul tau. Poti sa le spui tuturor cunoscutilor despre afacere si le recomanzi sa-ti acceseze site-ul.
Din privinta mea pot sa va spun ca cea mai buna promovare este cea prin postarea de anunturi pe site-uri de anunturi cum ar fi:
www.micapublicitate.net
www.anunturi.biz
www.eanuntul.biz
www.stocuri.com
care asteapta cu nerabdare sa-ti vada oferta!
Daca vorbim de promovarea unui blog, trebuie sa stiti ca acest lucru se face destul de greu. In primul rand trebuie sa aveti in vedere ca SEO este un domeniu care necesita informare si experienta. Iata cativa pasi simpli:
-inscrierea in directoare cu PR mare, nu va aduce trafic direct, insa pe termen lung poate fi un lucru pozitiv
-schimbul de linkuri cu alte site-uri/bloguri, va pot aduce vizitatori interesati, care pot deveni cititorii vostri. Acest lucru depinde doar de voi si de cum interactionati cu acestia.
-inscrierea in retele sociale, precum Twitter sau Facebook, a unor articole care ar putea sa fie citite de persoane interesate.
Sigur ca sunt si mult mai multe metode care sunt folosite, insa pentru inceput, puteti folosi cu incredere acest pasi de inceput pentru promovarea unui blog.

Un comentariu:

  1. Pentru cei care vor un loc de munca in confortul casei personale vin cu o oferta unica pe piata la ora actuala.Detalii pe :http://jobonlineinhome.com

    RăspundețiȘtergere